اطلاعات مفید

تغذیه و طب سنتی ، معرفی آدرسهای مفید ، کامپیوتر ، موبایل ، خودرو

اطلاعات مفید

تغذیه و طب سنتی ، معرفی آدرسهای مفید ، کامپیوتر ، موبایل ، خودرو

سکنجبین

سکنجبین در واقع سرکه و انگبین است و مخلوطی از سرکه و عسل است که به میزان و مقدار معین در هم می آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر و فرح بخش به وجود می‌آوردند.

سکنجبین مطلوب ، سکنجبینی است که با سرکه طبیعی، عسل زنبوری و عرق نعناع یا خود نعناع در ظرف مسی با آب سالم بدون کلر تهیه شده باشد. نه سکنجبینی که با سرکه غیر طبیعی، شکر صنعتی و آب ناسالم درست شده است. 

طرز تهیه سکنجبین ساده  

سرکه 2 واحد، عسل 5 واحد، آب 4 واحد، یا آنقدر که لازم باشدبا توجه به غلظتی که مورد نظر است.

ابتدا هر سه جزء را مخلوط کرده بجوشانید و کف آن را بگیرید تا به یک چهارم برسد و به قوام آید و عده ای معتقدند آنقدر بجوشد تا یک پنجم مخلوط باقی بماند.


خواص 

برای تسکین عطش، باز کردن انسداد عروق، رفع سر درد، تقویت معده و کبد مفید است.

اگر سرکه و عسل برابر باشد برای بیمارهای بلغمی، باز کردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده و تب های مزمن نافع است ولی اگر از سرکه و شکر سرخ به مقدار مساوی استفاده شود، مزه آن ترش خواهد بود و نوشابه مایل به سردی است و برای رفع صفرا، تب، باز کردن انسداد عروق، رفع تشنگی، ناراحتی های طحال، کبد و معده مصرف می شود. 

نکته:

در تهیه سکنجبین می توان عرق نعناع یا خود نعناع را نیز استفاده کرد تا از عطر و خواص آن بهره مند شد.  

 منبع : سایت دکتر روازاده

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد