اطلاعات مفید

تغذیه و طب سنتی ، معرفی آدرسهای مفید ، کامپیوتر ، موبایل ، خودرو

اطلاعات مفید

تغذیه و طب سنتی ، معرفی آدرسهای مفید ، کامپیوتر ، موبایل ، خودرو

جزییات قانون جدید راهنمایی و رانندگی

برای مطالعه مطلب از لینک زیر استفاده کنید . 

 

لینک مطلب

انواع چای ایرانی مورد تأیید ائمه (ع)و اندیشمندان ایرانی

برای آشنائی با انواع چای ایرانی از لینک زیر استفاده کنید . 

 

لینک مطلب از سایت دکتر روازاده

گفتگوی دکتر روازاده با هفته نامه شما

چکیده گفتگوی دکتر روازاده با هفته نامه شما

در گذشته تغذیه به دو بخش تقسیم می شد :

1 – تدبیر بالاغذیه ( درمان و متعادل کردن بدن با غذا همراه با غذا خوردن )

2- تدبیر بالادویه  ( حذف و کنترل مضرات مواد غذایی با داروهای گیاهی )

اگر پس از این دو مرحله بازهم شخصی بیمار می شد از گزینه سوم استفاده می شد .

3- تدبیر یداوی یعنی درمان با دست توسط حکیم .

دشمن با جایگزینی غذاهای ناسالم به جای غذاهای سالم چند هدف را دنبال میکند :

1-     ساخت کارخانه برای تولید حجم زیادی از غذاهای ناسالم

2-     هدر دادن سرمایه ملی برای ساخت این کارخانه ها

3-     آموزش تولید غذاهای ناسالم

4-     بیمار کردن مردم

5-     استفاده مردم از داروهای شیمیایی وارداتی

6-     بیکار شدن تولید کنندگان محصولات سالم و سنتی ( روستائیان )

7-     مهاجرت روستائیان به شهرها

8-     از هم پاشیدن کانون خانواده در قشر مهاجران و ایجاد نابسامانیهای  اجتماعی

9-     از هم پاشیدن خانواده ها

10-کاهش تولید و ایجاد وابستگی

متن کامل مصاحبه را که بصورت فایل PDF است پس از دانلو مطالعه کنید .

لینک دانلود متن کامل مصاحبه

بیش از حد آب نخورید

پزشکان اغلب توصیه می کنند که افراد مقدار بیشتری آب بنوشند و به اثر آن بر سلامت و زیبایی پوست، کاهش میزان خستگی و کمک به تمرکز اشاره می کنند.
اما نوشیدن مقدار زیاد آب هم باعث ورم مغز و در نتیجه توقف اعمال حیاتی بدن از جمله تنفس می شود.


علت این است که آب پس از نوشیدن وارد عروق خونی بدن می شود. آب موجود در بدن وظیفه کنترل عناصر اصلی بدن از جمله نمک خون را برعهده دارد. به گفته پروفسور فارست مشاور شیمی آزمایشگاهی بیمارستان شفیلد، اگر میزان آب بدن بالاتر از حد باشد، میزان نمک موجود در خون کاهش یافته در نتیجه میزان نمک در سلول ها نیز کاهش می یابد. آب پس از خون- که رقیق شده- به ارگان ها منتقل می شود. پروفسور فارست از طریق یک مثال ساده قضیه را توضیح می دهد؛ «اگر آب نمک را روی پوست پیاز بریزیم، سلول های آن منقبض می شوند اما اگر مقدار زیادی آب نمک را در مجاورت آن قرار دهیم سلول های آن ورم می کنند. این ورم بیش از هرچیزی برای مغز مشکل ساز می شود. زیرا مغز در میان استخوان جمجمه قرار گرفته و با افزایش حجم به استخوان جمجمه فشرده می شود. این فشار فزاینده که به مغز وارد می شود می تواند موجب سردرد شود. در این فرآیند فشرده شدن مغز مناطق حیاتی که به عنوان نمونه کنترل تنفس را برعهده دارند از کار می افتند.
از علائم این اختلال گیجی و سردرد است. علائم معمولاً پس از نوشیدن مقدار زیاد آب به سرعت آشکار می شوند، اما اگر عمل جذب آب به آهستگی صورت بگیرد مدت بیشتری طول می کشد. نوشیدن چندین لیتر آب در زمان کوتاه می تواند باعث بروز این نوع مسمومیت شود. در این مورد به خصوص افرادی که از قرص های اکستازی استفاده می کنند در خطر هستند زیرا این مواد باعث ایجاد تشنگی زیاد می شود و هورمون هایی با اثر ضد دفع ادرار را فعال می کند. در نتیجه مقدار زیادی آب توسط فرد نوشیده می شود که کلیه ها نمی توانند آن را دفع کند. سالمندانی که دچار مشکل کلیه هستند هم ممکن است در این مورد در معرض خطر باشند. درمان هایی که برای این مشکل وجود دارند شامل خوراندن داروهای مدر به فرد برای تخلیه میزان اضافی آب و استفاده از داروهایی برای کاهش ورم مغز می شود. به گفته پروفسور فارست، مشکل اصلی، تشخیص دادن این نوع مسمومیت است. زیرا بیشتر بیماران به دلیل گیجی و سردرد ناشی از این بیماری اقدام به خوردن قرص های مسکن می کنند.
محققان می گویند آب یک ماده حیاتی برای کارکردهای اصلی بدن است و اصلی ترین وظیفه در دفع مواد زائد مثلاً دفع اوره را دارد. افراد به طور مداوم در حال دفع آب هستند در نتیجه باید مقداری آب به جای آن جایگزین کنند. در شرایط عادی بدن به یک و نیم لیتر آب در هر روز نیاز دارد، در هوای گرم یا فعالیت شدید باید میزان بیشتری آب خورد چون کم آبی بدن به مشکلات تنفسی، خستگی و مشکلات مثانه خواهد انجامید. اما بیش از حد آب خوردن هم می تواند فاجعه بار باشد. 

 

منبع خبر: روزنامه کیهان 1390/01/ 14

 

به نقل از :  سایت دکتر روازاده 

  

 

 

مضرات پخت غذا در ظروف آلومینیومی

پختن غذا در ظروف آلومینیومی به مدت طولانی موجب بروز راشیتیسم، کم خونی مفرط، آلزایمر و اختلال در راه رفتن می شود. احمدرضا درستی مطلق عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به فارس گفت: ظروف آلومینیومی گرما را به خوبی انتقال می دهند ولی پختن غذا در آنها می تواند موجب بروز آلزایمر شود. وی افزود: ظروف آلومینیومی حدود 3 میلی گرم آلومینیومی وارد بدن می کند و اگر مدت نگهداری وهمچنین پخت غذا در آن بیشتر باشد، آلومینیوم بیشتری وارد بدن می شود. درستی گفت: پختن غذا در ظروف آلومینیومی به مدت طولانی یون های آزاد آلومینیوم را به غذا وارد می کند که علاوه بر بروز آلزایمر بیماری هایی مانند راشیتیسم، کم خونی مفرط، کما و اختلال در راه رفتن را نیز افزایش می دهد. وی اضافه کرد: نباید از ظروف آلومینیومی بدون پوشش برای پختن غذا استفاده کرد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پختن غذاهای اسیدی در ظروف آلومینیومی موجب تغییر رنگ ظرف می شود. همچنین نگهداری آب و محلول هایی که دارای املاح زیاد هستند نیز می تواند باعث تغییر رنگ و سیاه شدن این ظروف شود.   

منبع خبر:روزنامه کیهان مورخه 1390/01/14  

 

به نقل از :  سایت دکتر روازاده

سکنجبین

سکنجبین در واقع سرکه و انگبین است و مخلوطی از سرکه و عسل است که به میزان و مقدار معین در هم می آمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر و فرح بخش به وجود می‌آوردند.

سکنجبین مطلوب ، سکنجبینی است که با سرکه طبیعی، عسل زنبوری و عرق نعناع یا خود نعناع در ظرف مسی با آب سالم بدون کلر تهیه شده باشد. نه سکنجبینی که با سرکه غیر طبیعی، شکر صنعتی و آب ناسالم درست شده است. 

طرز تهیه سکنجبین ساده  

سرکه 2 واحد، عسل 5 واحد، آب 4 واحد، یا آنقدر که لازم باشدبا توجه به غلظتی که مورد نظر است.

ابتدا هر سه جزء را مخلوط کرده بجوشانید و کف آن را بگیرید تا به یک چهارم برسد و به قوام آید و عده ای معتقدند آنقدر بجوشد تا یک پنجم مخلوط باقی بماند.


خواص 

برای تسکین عطش، باز کردن انسداد عروق، رفع سر درد، تقویت معده و کبد مفید است.

اگر سرکه و عسل برابر باشد برای بیمارهای بلغمی، باز کردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده و تب های مزمن نافع است ولی اگر از سرکه و شکر سرخ به مقدار مساوی استفاده شود، مزه آن ترش خواهد بود و نوشابه مایل به سردی است و برای رفع صفرا، تب، باز کردن انسداد عروق، رفع تشنگی، ناراحتی های طحال، کبد و معده مصرف می شود. 

نکته:

در تهیه سکنجبین می توان عرق نعناع یا خود نعناع را نیز استفاده کرد تا از عطر و خواص آن بهره مند شد.  

 منبع : سایت دکتر روازاده

ایران شاهد سونامی سرطان

دکتر منوچهر دوایی، فوق تخصص جراحی سرطان در دوازدهمین همایش سالانه آسیب شناسی و ششمین همایش انجمن سرطان اظهار کرد: پیش گیری از سرطان در سطح 1 و 2 لازم است و رفع عوامل ریسک زا و توجه بیشتر به سیاست های کلان تغذیه های و رفتاری باعت می شود تا بار سنگین سرطان را در کشور کمتر کنیم.

تعداد مبتلایان به سرطان در برخی نقاط جهان از جمله ایران به طور روز افزونی گسترش پیدا کرده است و در دهه های آینده شاهد گسترش و افزایش موارد سرطان در ایران به صورت انفجاری و مانند یک سونامی هستیم.

این فوق تخصص جراحی سرطان با اشاره به پیش گیری سطح 2 ادامه داد: غربالگری، تشخیص و درمان زودرس می تواند باعث صرفه جویی در عواملی مانند هزینه ها شود و امیدواریم سطوح مختلف مدیریتی جامعه مانند وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی و خانواده ها به پیش گیری توجه بیشتری کنند.

منبع: ایسنا

توجه: تغذیه سالم داشتن و یک سبک زندگی سالم مؤثرترین راه پیشگیری از سرطان است که تمام جزئیات آن در منابع طب جامع ایرانیان مکتوب شده است.