اطلاعات مفید

تغذیه و طب سنتی ، معرفی آدرسهای مفید ، کامپیوتر ، موبایل ، خودرو

اطلاعات مفید

تغذیه و طب سنتی ، معرفی آدرسهای مفید ، کامپیوتر ، موبایل ، خودرو

مضرات پخت غذا در ظروف آلومینیومی

پختن غذا در ظروف آلومینیومی به مدت طولانی موجب بروز راشیتیسم، کم خونی مفرط، آلزایمر و اختلال در راه رفتن می شود. احمدرضا درستی مطلق عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به فارس گفت: ظروف آلومینیومی گرما را به خوبی انتقال می دهند ولی پختن غذا در آنها می تواند موجب بروز آلزایمر شود. وی افزود: ظروف آلومینیومی حدود 3 میلی گرم آلومینیومی وارد بدن می کند و اگر مدت نگهداری وهمچنین پخت غذا در آن بیشتر باشد، آلومینیوم بیشتری وارد بدن می شود. درستی گفت: پختن غذا در ظروف آلومینیومی به مدت طولانی یون های آزاد آلومینیوم را به غذا وارد می کند که علاوه بر بروز آلزایمر بیماری هایی مانند راشیتیسم، کم خونی مفرط، کما و اختلال در راه رفتن را نیز افزایش می دهد. وی اضافه کرد: نباید از ظروف آلومینیومی بدون پوشش برای پختن غذا استفاده کرد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پختن غذاهای اسیدی در ظروف آلومینیومی موجب تغییر رنگ ظرف می شود. همچنین نگهداری آب و محلول هایی که دارای املاح زیاد هستند نیز می تواند باعث تغییر رنگ و سیاه شدن این ظروف شود.   

منبع خبر:روزنامه کیهان مورخه 1390/01/14  

 

به نقل از :  سایت دکتر روازاده

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد